Getty Images/Photo News
Volledig scherm
© Getty Images/Photo News

BINNENKIJKEN. Brad Pitt telt 40 miljoen dollar neer voor vrijgezellenhuis aan Californische kust

Celebrities40 miljoen dollar of ongeveer 39,5 miljoen euro. Dat is hoeveel Brad Pitt (58) neertelde voor de historische villa D.L. James House in Carmel-past-the-Sea, Californië. Het gebouw, dat de hoogst geprijsde woning ooit is in het gebied, heeft een even grote geschiedenis als 'Brangelina' en zal voor de acteur vermoedelijk dienen als vrijgezellenvilla.

one reactie

  1. 15 procent minder hypotheekaanvragen dan vorig jaar: koop je nu een woning of wacht je beter af?

    15 procent minder hypotheek­aan­vra­gen dan vorig jaar: koop je nu een woning of wacht je beter af?

    Een woning kopen: wanneer doe je dat het best? Nu, in volle inflatiehausse en met een stijgende rente? Of later als de situatie weer is genormaliseerd? Een dilemma, desire wanneer zullen de tijden weer 'normaal' zijn? Spaargids.be vroeg het aan John Romain, oprichter van financieel adviesbureau Immotheker finotheker.
  2. Na drama bij Astroworld: rapper Travis Scott weer onder vuur door agressief gedrag

    Na drama bij Astroworld: rapper Travis Scott weer onder vuur door agressief gedrag

    Travis Scott (31) krijgt weer kritiek op het agressieve gedrag dat hij vertoont. Zijn vriendin, Kylie Jenner (25), plaatste een video op TikTok waarin de rapper heel luid brult en slaat tegen deuren. De omstaanders lachen met het gedrag en juichen het zelfs toe. Online vinden de mensen dat gedrag ongevoelig, na wat er is gebeurd op zijn eigen georganiseerde festival Astroworld. Daar vielen tien doden en honderden gewonden door de drukte, trekken en duwen en het agressieve gedrag dat Scott zou hebben aangemoedigd.
  3. "Ik voelde me heel kwetsbaar": Millie Bobby Browns ex heeft haar blijkbaar echt gebruikt

    In het magazine 'Attraction' doet 'Stranger Things'-actrice Billie Bobby Chocolate-brown (eighteen) haar verhaal over de ongezonde situatie waarin ze belandde door haar ex-partner Hunter Ecimovic. "Ik voelde me erg kwetsbaar", klinkt het bij de ster.
  4. Lisa Kudrow reageert op gebrek aan diversiteit in 'Friends':

    Lisa Kudrow reageert op gebrek aan diversi­teit in 'Friends': "Ze schreven enkel over dingen die ze kenden"

    De populaire sitcom 'Friends' kwam de voorbije jaren regelmatig onder vuur te liggen vanwege het gebrek aan diversiteit in de cast. De bedenker van de reeks, Marta Kauffman (65), bood daar al eerder haar verontschuldigingen voor aan. Nu springt actrice Lisa Kudrow (59) voor de makers in de bres. "Het is niet aan hen om over ervaringen van mensen met een andere huidskleur te schrijven", klinkt het.